top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTanya Commandeur

Een harde landing

Charmant is anders, maar dankzij dit speciale kussen en de nodige pillen kan ik nu toch zonder al te veel pijn weer verder werken aan mijn manuscript. Watskeburt? Een week geleden (vlak na een vrolijk reisje naar Rome) ben ik, sufferd, met mijn handen vol was van de trap gestuiterd en keihard op mijn stuitje terechtgekomen. Ik dacht nog: gelukkig niet vóór Rome. Maar ook: als ik nog maar kan schrijven. Dat laatste lukt nu dus weer, maar o wat een gesukkel verder. Mensen, neem deze tip maar aan van tante Tan: altijd een hand vrij houden op de trap! En mocht je nou toch een harde landing maken, dan heb ik nog wel een kussentje te leen. 😉99 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page